Advanced SystemCare

Advanced SystemCare

Ingyenes
Az Advanced SystemCare egy minden-az-egyben PC optimalizáló megoldás
Értékelés
4.1  (3,627 szavazat)
Az Ön szavazata
Pontszám
5.7
Legfrissebb verzió:
10.4.0 (Összes)
A program 12 díjat kapott
Egy PC optimalizáló program amely 300%-al felgyorsítja a számítógépet
Ahogy számítógépe öregszik, úgy egyre lassabban fog futni, a számos nemkívánatos program, Windows által generált felesleges fájl és adatbázis hiba miatt. Az újonnan hozzáadott Speed Up modul segítségével az Advanced SystemCare 9 nem csak eltávolítja a felesleges fájlokat egy csomó lemezterületet felszabadítva és segít a regisztrációs adatbázist mély optimalizálásában, töredezettségmentesítésében valamint teljesen kitörli az össze felesleges alkalmazást, hanem elhárítja az összes olyan problémát is, amely lelassítja számítógépét, ezáltal egy tisztább és gyorsabb PC-t biztosítva. Szerezze meg! Az Advanced SystemCare több, mint egy ingyenes registry tisztító.

Akár 200%-al gyorsabb PC indulás
Sok felhasználónk arra panaszkodik, hogy számítógépének indulása több percet is igénybe vesz. Az Advanced Systemcare9 program Startup Manager-e kiterjesztett adatbázisának és fokozott teljesítményének köszönhetően intelligensen felgyorsítja az indulási időt a nem-kívánatos programok, szolgáltatások és veszélyes induláskori elemeket egy kattintással történő eltávolításával.

Gyorsabb és simább böngészés
Az internet sebességének jelentős felgyorsítása érdekében az Advanced Systemcare 9 nemcsak azonosítja és eltávolítja a felesleges vagy rosszindulatú eszköztárakat / plug-in-eket, amelyek lelassítják a böngészés sebességét, hanem optimalizálja a legfontosabb böngészők beállításait, beleértve a Windows 10 Edge -et is, a cookie-k és felesleges fájlok eltávolításával és más, az internet sebességét lassító tényező kijavításával. Mindezek mellett könnyedén beállíthatja a Windows 10 alapértelmezett böngészőjét az Advanced SystemCare 9 Default Program-jának segítségével.

Jobb védelem és teljes körű Win 10 támogatás
A rosszindulatú alkalmazások és böngésző bővítmények nyomon követik online tevékenységeit és ellophatják személyes adatait, mint például banki azonosítók, email vagy más közösségi azonosítók. Az Advanced Systemcare 9 bizalmasan kezeli az Ön adatait azáltal, hogy azonosítja és eltávolítja a kém-, reklám- és egyéb rosszindulatú programokat.

Értékelés összegzés

Előnyök

  • Intuitív és szép kezelőfelület.
  • Alapos kereső funkciók.
  • Átfogó internetes védelem.
  • Kiváló eszközkészlet, amely magában foglalja a IObit uninstaller-t.

Hátrányok

  • Nincs.
Információ frissítve:

Letöltés Mac-re